Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Održana sednica Veća opštine Smederevska Palanka
Postavljeno: 12.01.2022.


Najznačajnija tačka odnosila se na Odluku o bezbednosti saobraćaja na putevima u našoj opštini

Danas je održana sednica Opštinskog veća na kojoj je utvrđen Predlog odluke o izmenama i dopunama Odluke o bezbednosti saobraćaja na putevima opštine Smederevska Palanka.
 
Na osnovu ove Odluke o bezbednosti saobraćaja , zbog velikog broja pritužbi od strane građana koji žive u užem centru grada, u delu ulice Prvog Srpskog Ustanka (iz pravca Dečijeg dispanzera ka Voćar zgradi), ulice 10. oktobra ( iz pravca Muzičke škole ka ulici Vuka Karadžića), vrši se sledeća izmena saobraćaja; iz dvosmernog režima uvesti režim jednosmernog saobraćajnog toka u delu ulice Prvog Srpskog Ustanka, od ulice Dr. Rajsa do ulice 10. Oktobra i ulice 10. Oktobra od ulice Prvog Srpskog Ustanka do ulice Vuka Karadžića. Odluka stupa na snagu od 20.01.2022 godine.
 
Na sednici je takođe doneto rešenje o obrazovanju i imenovanju predsednika i članova Lokalnog saveta za zapošljavanje za teritoriju Opštine, data je saglasnost na predlog Izveštaja o sprovedenoj javnoj raspravi o Nacrtu Odluke o prioritenim oblastima od javnog interesa na teritoriji Opštine, razmatrane su žalbe Odeljenja za društvene delatnosti kao i zahtevi za finansijsku pomoć.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 19.08.2022.
Kako ostvariti pravo na invalidsku penziju
Postavljeno: 19.08.2022.
PIO Fond: Upustvo za korišćenje veb postala E-šalter
Postavljeno: 19.08.2022.
JP "Putevi Srbije": Pojačan intezitet saobraćaja
Apeluje se na učesnike u saobraćaju da prilagode brzinu uslovima na putu, drže bezbedno odstojanje i poštuju saobraćajnu signalizaciju.
 


 
 
Kursna lista