Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Sport
EKSKLUZIVNO: PROSLAVLJENI FUDBALSKI AS ZDENKO MUF DOBIO VELIKO PRIZNANJE I PLAKETU OD GRADONAČELNIKA GRČKE JANJINE
Postavljeno: 11.10.2021.


Naime, najpopularniji Srbin u ovom gradu bio je gost na prijemu kod gradonačelnika Janjine, grada se preko sto hiljada stanovnika. Prijem je organizovan u Zdenkovu čast i tom prilikom mu je dodeljeno veliko priznanje i plaketa za doprinos razvoju sporta i fudbala.

Jedan od najuspešnijih palanačkih fudbaler svih vremena, Zdenko Muf (50), široj sportskoj javnosti je poznat kao najbolji srpski igrač u Meksiku ili kao vođa navale beogradskog Radničkog iz prvoligapških dana.
 
Međutim, „srpski Gerd Miler“ je ostavio dubok trag u grčkom fudbalu. Još uvek je prava ikona i idol navijača u Janjini, gradu na severu Grčke, čiji je zaštitni znak fudbalski klub, koji se i sada takmiči u elitnoj konkurenciji.
 
Taj oreol je zaslužio sjajnim igrama, golovima i profesionalnim odnosom u dresu Janjine, gde je sredinom devedestih godina za dve sezone postigao čak 38 golova. Zanimljivo je da je Zdenko 2003. godine upravo u Janjini završio igračku karijeru.
 
Izuzetni napadač je i dalje ljubimac svih građana Janjine, ne samo fudbalskih poklonika. Nedavno smo objavili da je pored stadiona naslikan mural sa njegovim likom i da je često specijalan gost na utakmicama Janjine u grčkojh Superligi, kada dobija velike ovacije i skandiranja.
 
Najsvežije vesti o ljubavi koja traje, između Zdenka Mufa i Janjine stižu nam ovih oktobarskih dana. Naime, najpopularniji Srbin u ovom gradu bio je gost na prijemu kod gradonačelnika Janjine, grada se preko sto hiljada stanovnika. Prijem je organizovan u Zdenkovu čast i tom prilikom mu je dodeljeno veliko priznanje i plaketa za doprinos razvoju sporta i fudbala.
 
Na svakom koraku mu je ukazana pažnja, uz fotografisanje sa navijačima i autograme. Takođe, Zdenko Muf će naredne sedmice igrati za veterane Janjine, u duelu sa atinskim AEKOM. 
 
                                              Bojan Živković  


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 25.10.2021.
Program manifestacije Miholjski susreti sela- "Memorijal palim borcima sa Košara i Paštrika u Azanji"
Centralni deo programa biće organizovan u Azanji, dok će sportska nadmetanja biti održana u Glibovcu i Selevcu.
Postavljeno: 25.10.2021.
Solistički koncert Danice Dujaković u parohijskom domu crkve Svetog Preobraženja Gospodnjeg u Palanci
Utorak, 26. oktobar, u 19 časova
Postavljeno: 25.10.2021.
Stručni komitet za imunizaciju: Novine u vakcinaciji protiv Covid-a 19
Uputstvo se odnosi na vremenski razmak za primenu buster doze kod osoba kojih je završena primarna vakcinacija
 


 
 
Kursna lista