Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Politika
Održana 81. sednica Opštinskog veća opštine Smederevska Palanka
Postavljeno: 03.12.2020.


Utvrđen je predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2020. godinu.

Danas je održana 81. sednica Opštinskog veća opštine Smed. Palanka, na kojoj je utvrđen predlog Odluke o rebalansu budžeta za 2020. godinu.

Na sednici je Doneta Odluka o izboru projekata od javnog interesa koji će se finansirati ili sufinansirati iz budžeta opštine, a koje realizuju udruženja.

Utvrđen je predlog o boravišnim taksama, predlog Odluke o izmeni i dopuni Odluke o osnivanju Ustanove Kulturni centar, predlog Odluke o dopuni Odluke o transformaciji Ustanove Gradsko pozorište u Ustanovu kulturni centar, prdlog Odluke o usvajanju Evropske povelje o rodnoj ravnopravnosti na loklanom nivou.

Na sednici je utvrđen predlog otuđenja i davanja u zakup zemljišta u javnoj svojini na teritoriji opštine, kao i predlog kodeksa ponašanja službenika i nameštenika Opštine Smederevska Palanka.

Pored ostalog razmatrana je Odluka Nadzornog odbora JKP „Opštinska groblja“ o promeni imena, kao i izmene i dopune programa uređivanja građevinskog zemljišta, izgradnje i održavanja komunalne infrastrukture u opštini sa finansijskim planom za 2020. godinu, izmene i dopune programa poslovanja JKP „Vodovod“ i JP „Palanka“. 

Konačnu odluku o ovim i drugim tačkama doneće odbornici na narednoj sednici Skupštine opštine koja je zakazana za 10. decembar.

Izvor:smederevskapalanka.rs


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 22.01.2021.
Zavod za javno zdravlje Požarevac: Prema najnovijim podacima od 22.januara potvrđeno 38 novih slučajeva Covida-19 u Podunavskom okrugu
Broj novih slučajeva: Smederevo 17, Velika Plana 10, Smed. Palanka 11
Postavljeno: 22.01.2021.
Futsaleri Partenona gostuju u Kragujevcu (subota, 17 sati)
Nastavak sezone Treće lige Srbije
Postavljeno: 22.01.2021.
Košarkaška subota u Smederevskoj Palanci: Dupli program u hali OŠ Vuk Karadžić bez prisustva publike
Košarkašice Sistema dočekuju Mileševku iz Prijepolja, a košarkaši Mladosti Naredak iz Kruševca
 


 
 
Kursna lista