Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Kultura
Svečano zatvaranje Festivala duodrame u Topoli
Postavljeno: 09.09.2020.


Program dodele priznanja i izvođenja predstave Oskar i mama Roz večeras u 2o sati

Večeras, 9. septembra 2020. godine u sali bioskopa Kulturnog centra Topola sa početkom u 20 časova, biće svečana dodela nagrada, žirija i publike, sedmog Festivala duodrame i u čast nagrađenih  biće izvedena predstava „Oskar i mama Roz“ (igra Vesna Čipčić, u režiji Nebojše Bradića). 
 
Žiri 7. Festivala duodrame, Topola 2020, koji je radio u sastavu Maša Mihailović, Aleksandar Milosavljević i Nebojša Bradić, predsednik, jednoglasno je doneo sledeće odluke:
         
1. Specijalna nagrada: Sofiji Mijatović, za ulogu Julije  u predstavi „Norveška danas“ u produkciji Narodnog pozorišta Sombor.  
 
2. Nagrada za najbolju glumicu: Tamara Krcunović za ulogu Marijane  u predstavi „Scene iz bračnog života“ produkcijske kuće „Red, rad i disciplina“, u režiji Ane Tomović.
 
3. Nagrada za najbolju mušku ulogu:  Miloš Timotijević, za ulogu Johana u predstavi „Scene iz bračnog života“ produkcijske kuće „Red, rad i disciplina“, u režiji Ane Tomović.
        
4.  Nagrada za najbolju duodramu: predstava „Scene iz bračnog života“ produkcijske kuće „Red, rad i disciplina“, u režiji Ane Tomović
 
           5.     Najbolja predstava, prema mišljenju publike, sa prosečnom ocenom 4, 80, je predstava „Scene iz bračnog života“ produkcijske kuće „Red, rad i disciplina“, u režiji Ane Tomović
 
Pozivamo vas da, shodno uređivačkom konceptu vašeg glasila i tehnološkim uslovljenostima, pružite medijsku podršku, večeras, na zatvaranju sedmog Festivala duodrame. 
 


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.09.2020.
Dan polja kukuruza u Bašinu 21. septembra
Organizator je Poljoprivredna savetodavna stručna služba Smederevo
Postavljeno: 18.09.2020.
Festival "Teatar u tvrđavi" u Smederevu od 21. do 25. septembra
Šest pozorišnih predstava
Postavljeno: 18.09.2020.
Počinje poseban zdravstveni nadzor za naše građane koji se vraćaju iz inostranstva
U petak, 18. septembra, od 18 časova
 


 
 
Kursna lista