Francuska 9, 11420 Smederevska Palanka
rtj@tvjasenica.rs | rtj@tvjasenica.rs
+381 (0)26 313 030
 
 
Ekonomija
Otvoren novi distriubutivni centar kompanije "Tirnatur" u Krnjevu
Postavljeno: 04.08.2020.


Tirnatur koja se bavi otkupom, transportom, skladištenjem, veleprodajom i distribucijom svežeg i pasterizovanog voća i povrća iz Srbije.

U  Krnjevu je svečano otvoren novi distributivni centar kompanije Tirnatur koja se bavi otkupom, transportom, skladištenjem, veleprodajom i distribucijom svežeg i pasterizovanog voća i povrća iz Srbije.

Otvaranje je obeleženo obraćanjem direktora kompanije Tirnatur Nikole Stanojkovića, simboličnom sadnjom 4 drveta od strane osnivača, kao i osveštavanjem objekta, dok su događaju, pored domaćina, prisustvovali i partneri kompanije, kao i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa predsednikom opštine Velika Plana Igorom Matkovićem. 

Kao moderna domaća firma, koja neguje porodične, tradicionalne i domaćinske vrednosti, najveći deo poslovanja kompanije Tirnatur je usmeren na otkup voća i povrća iz naše zemlje zbog čega je otvaranje novog distibutivnog centra veliki podstrek za privredu ovog dela Srbije. Pored izuzetnog značaja kada je u pitanju privredni razvoj celog Podunavskog okruga i sigurnosti koje će novootvoreni objekat doneti malim i srednjim proizvođačima iz čitave Srbije, u njemu će svakodnevno biti zaposleno 15 ljudi. 

Najbitniji deo novog Tirnatur distributivnog centra, koji je izgrađen u skladu sa najvišim evropskim standardima, predstavlja moderna hladnjača opremljena najsavremenijim rashladnim sistemima i pratećom tehnologijom koja se prostire na čak 2500m². 

U otkupnom centru Tirnatur će se čuvati i sortirati voće i povrće koje u 90% slučajeva pripada kategoriji I klase. Istovremeno će se vršiti i skladištenje drugih klasa, kao i industrijskog voća i povrća, ukoliko je procena da je u pitanju sigurna i profesionalna saradnja.

Primenom poslovnog modela ekskluzivnih kooperacija sa domaćim proizvođačima, kompanija Tirnatur pruža mogućnost svojim partnerima i saradnicima za sigurno ostvarenje plasmana njihove robe, ne samo na teritoriji Srbije, već i Crne Gore i Makedonije. Na taj način, partneri kompanije ostvaruju mnogobrojne prednosti, rasterećuju svoje poslovanje i budžet, optimizuju poslovne procese podižući svoju konkurentnost na tržištu.  

Iz kompanije Tirnatur je najavljeno da će vrednost celokupne investicije nakon svih završenih radova iznositi 2 miliona evra, a u planu je proširenje rashladnog prostora za još 2500m² do kraja 2021. godine, kao i zaposlenje novih radnika u narednom periodu. Takođe, u okviru distributivnog centra biće izgrađen i moderan pakir-centar velikog kapaciteta koji će dodatno unaprediti poslovanje kompanije i omogućiti dodatne prednosti saradnicima.


Poslednje vesti:
 
 
Postavljeno: 18.09.2020.
Dan polja kukuruza u Bašinu 21. septembra
Organizator je Poljoprivredna savetodavna stručna služba Smederevo
Postavljeno: 18.09.2020.
Festival "Teatar u tvrđavi" u Smederevu od 21. do 25. septembra
Šest pozorišnih predstava
Postavljeno: 18.09.2020.
Počinje poseban zdravstveni nadzor za naše građane koji se vraćaju iz inostranstva
U petak, 18. septembra, od 18 časova
 


 
 
Kursna lista